Jūs nesate prisijungę.
jei pirmam serve prireiks euru as turiu 2 limonus tu nesigedink duosiu 9000 uz 80 deimantu ![]()
Neprisijungęs
tomukasas ir scorpio zais is vieno IP adreso
Neprisijungęs
kodel as bann gawau nors nieka nepadariaiu oper visa karjiera parasiaiu 2 keiksmazodzius
Neprisijungęs
deja daugiau parasiai pailsesi ir pagalvosi ar verta taip rasyt
Neprisijungęs
Kodel negalit padaryti daugiau daliu,masinu ,nes yra zaidejas kuris surinkes 58 lvl o su masina 54 lvl . Ar galit padariti nors iki 60 lvl masinu ir daliu???
aciu uz demesi
))
Neprisijungęs
SVARBU!
Norejau paklausti: o jeigu du zmones zaidzia is to pacio IP ir, pvz., vienas is ju yra mechanikas (arba tobulintojas). Ar tas mechanikas gali taisyti (uz dyka) tam kitam zaidejui is to pacio IP? Ar tai jau nerealus turtu manai, dalybos ir laikoma draudziamu veiksmu, del kurio dedamas banas abiem zaidejam?!
Neprisijungęs
Feniksas rašė:
SVARBU!
Norejau paklausti: o jeigu du zmones zaidzia is to pacio IP ir, pvz., vienas is ju yra mechanikas (arba tobulintojas). Ar tas mechanikas gali taisyti (uz dyka) tam kitam zaidejui is to pacio IP? Ar tai jau nerealus turtu manai, dalybos ir laikoma draudziamu veiksmu, del kurio dedamas banas abiem zaidejam?!
Jei tave domina tas, ar gali tu jam permesti detales taisymui, tai atsakymas bus - NE.!!!
Neprisijungęs
Atsakymas karolius: siaip as klausiau ar jis galetu man apskritai taisyt... galu gale koks skirtumas jis man ar as jam uz dyka?.. juk jei ne uz dyka, tai tada jau adminai viska mato... (keista kad turinciu po 5 acc nesugeba uzbanint...)
Klausimas Kobai, kuris zaidime nesugeba net atrasyt, o cia agresyviai zino atsakyma: ar tu adminas??? nes jei ne, tai kokio se... isvis, ne tik tu, atsakineji i klausimus??...
jei adminai praso idet i foruma, kas tuo paciu IP zaidzia, tai tegu ir i rupimus klausimus atsakineja...
o ne siaip zaidejai...
beja, kiek man zinoma, uz paveiksliukus, kaip kobos, irgi turetu realiai bausti... ...
Neprisijungęs
ar cia zaidimas - zaidzia seima, gimines ir artimieji, todel visi tos srities gali issikalineti, kaip tik jiems patinka?...
Neprisijungęs
jei cia zaistu visi su vienu acc, SR, jau seniai butu bankrotas ![]()
Neprisijungęs
Feniksas rašė:
Atsakymas karolius: siaip as klausiau ar jis galetu man apskritai taisyt... galu gale koks skirtumas jis man ar as jam uz dyka?.. juk jei ne uz dyka, tai tada jau adminai viska mato... (keista kad turinciu po 5 acc nesugeba uzbanint...)
Klausimas Kobai, kuris zaidime nesugeba net atrasyt, o cia agresyviai zino atsakyma: ar tu adminas??? nes jei ne, tai kokio se... isvis, ne tik tu, atsakineji i klausimus??...
jei adminai praso idet i foruma, kas tuo paciu IP zaidzia, tai tegu ir i rupimus klausimus atsakineja...
o ne siaip zaidejai...
beja, kiek man zinoma, uz paveiksliukus, kaip kobos, irgi turetu realiai bausti... ...
O kuom tau nepatiko mano atsakymas? As normaliai atsakiau kad is vieno savo acc i kita nebegalima siusti detales!!! Ir aplamai, ar yra skirtumas kas atrase, adminas ar paprastas zaidejas kuris ta dalyka zino? Jei lauksi kol adminas atrasys, tai vasara mazdaug sulauksi atsakymo ![]()
Ir aplamai, jei as neatrasineju, reiskia nebegaliu, o po paros laiko ar dar kazkiek laiko jau nera tolku atrasineti.
Ir aplamai, jei tau uzkliuvo mano paveikslelis, ir tu pradedi del to nervuotis, tai gerk raminanciu, sako gerai padeda ![]()
Ir toliau komentuoti nebutina.....absoliuciai niekam neidomu
Neprisijungęs
Koba rašė:
Feniksas rašė:
o ne siaip zaidejai...
beja, kiek man zinoma, uz paveiksliukus, kaip kobos, irgi turetu realiai bausti... ...O kuom tau nepatiko mano atsakymas? As normaliai atsakiau kad is vieno savo acc i kita nebegalima siusti detales!!! Ir aplamai, ar yra skirtumas kas atrase, adminas ar paprastas zaidejas kuris ta dalyka zino? Jei lauksi kol adminas atrasys, tai vasara mazdaug sulauksi atsakymo
Ir aplamai, jei as neatrasineju, reiskia nebegaliu, o po paros laiko ar dar kazkiek laiko jau nera tolku atrasineti.
Ir aplamai, jei tau uzkliuvo mano paveikslelis, ir tu pradedi del to nervuotis, tai gerk raminanciu, sako gerai padeda
Ir toliau komentuoti nebutina.....absoliuciai niekam neidomu
"As normaliai atsakiau kad is vieno savo acc i kita nebegalima siusti detales!!!" Tame ir esme koba, kad klausimas buvo apie DU ZMONES is to pacio IP zaidziancius, o ne VIENA su dviem acc (kaip dauguma cia sugeba, panasu ir tu, jei iskart mintis tik apie tai...). Tad gal geriau pats raminancius gerk ir kitiem nesamoniu nesiulyk. (nieks cia del tokiu kaip tu ir tavo paveiklsiukai nesinervina, buta mat ko)
Neprisijungęs
Na tau aiskiai buvo atsakyta pirmam mano poste, nebegalima!!!
O tu pradedi stumti ant multiacc, arba isvis uzkliuvo tau mano paveiksliukas ir t.t.
Ir sakai kad as nervingas dar, as tai visai kita matau, butu tau dzin, nerasytum tokiu nesamoniu
Neprisijungęs
kas nors galetut prijimt į klubą atsidekosiu:1000.
Neprisijungęs
kokiam serve?
Neprisijungęs
sv., ka daryt jei zaidejas is klubo garazo pavoge viska kas buvo sudeta
Neprisijungęs
nereikia pirmam pasitaikiusiam duoti visus leidimus... Turesi pamoka...
Neprisijungęs
buvo patikimas, ka moderatoriai gali pasakyt ir kaip padet
Neprisijungęs
reiksia nepatikimas buvo jei taip padare ![]()
Neprisijungęs
patikimas buvo viska tokio is klubo isejiau pasielo ir apvoge jiu klubo garaza
Neprisijungęs
120x60.lt |
468x60.lt |