Jūs nesate prisijungę.
Sveiki visi ....
Nuo gegužės 7d. startuoja StreetRacers LT3... Trumpai kuo jis skirsis nuo kitu:
1. Pakeistas exp poreikis, lvl kils greičiau;
2. Nebus specialybių, visi lenkynininkai;
3. Tobulinimo sistema pakeista, iš dviejų vienodų (paprastų) dalių daroma viena dalis su +1.
Iš dviejų dalių (jau pliušintų) +1, daroma +2, ir t.t. Ši paslauga bus teikiama už deimantus kaip
ir mechaniko, paslauga. Kas liečia tobulintas dalis jų tarnavimo laikas prailgintas:
+1 / 40
+2 / 38
+3 / 36 ir t.t.
Bet sekmė bus 100% jokių lužių nebus tobulinant.
Registracija truks 4 menėsius, pats žaidimas truks 5 menėsius. Štai tokios naujienos .
GERO ŽAIDIMO...
Neprisijungęs
saunuolaii ![]()
Neprisijungęs
viskas bus uz deimus, pirmaus pinigingi realybej, neturintys kur pinigus det, tad kisantys i zaidima, kame cia tas saunumas? ![]()
deimantiniu servas ir ne trupucio daugiau. sekmes zaidimui pasipelnant. money money money . ABBA ![]()
Neprisijungęs
Manau eilini karta tie zmones nores pasipelnyti, ir pardavines tas dalis uz zaidimo eurus.
Neprisijungęs
Na va adminai, pavarot dabar tai visiškai užmiršiu LT2 ![]()
Neprisijungęs
35369352 rašė:
Na va adminai, pavarot dabar tai visiškai užmiršiu LT2
Tu galvoji kam nors reikalingas LT2 serveryje? ![]()
Neprisijungęs
Na, turiu galvoj, kad beveik nebelošiu, nors dabar jau persigalvojau:)
Neprisijungęs
Manyciau jau laikas butu patobulint ir LT2 serveri, bent jau nauju trasu ar pora miestu imest, nes jei visa diena tenka praleist prie PC tai jau i vakara blogumas ima nuo monotonijos... :-)
Neprisijungęs
sr sukure nauja zaidima vazinejimas po miestus
man atrodo biski persistenget su lt3 atnaujinimais! as vazineju po miestus ir neturiu su kuo lenktiniauti nes nerodo man lenktynininku iskyrus 1lvl
tai koks tikslas tada zaisti? vadinasi mokek pinigus ir tilek ![]()
Paskutinis taisė rublis (2010-05-09 20:27:22)
Neprisijungęs
Dar nera daug zaideju auksto lvl.
Neprisijungęs
nes atsirado zaideju o Tu rubli nenorek ant vieno zaidejo lvl keltis atsisedes vienam mieste ![]()
Neprisijungęs
rublis rašė:
jo jau po biski pradejo rodyti
kaskaip nesimato man dar ir tau matau nes tik su manim beveik lenktyniauji ![]()
Neprisijungęs
cia nelabai ir idomu keltis lvl LT3 serve nes man dave 16lvl masina ir su ja laimiu visas lenktynes :cool
Neprisijungęs
Atsiras daug normaliu zaideju ir bus daug sunkiau keltis lvl. Nors galima sakyti kad zaideju auksto lvl ira jau daug ir kiek maciau to pacio 16 lvl zaideju ira pakankamai.
Neprisijungęs
Bet tik yra tas kad visi is top 20 minimum pjaunasi 5turuose, tas biski lievai. Galejo padaryt daugiau lvl koki 70, bet ir siaip neblogas srw ![]()
Neprisijungęs
as manau kad sis variantas yra nevykes, vien del specialybiu, visi lenktyninkai...
Neprisijungęs
man gerai
Neprisijungęs
120x60.lt |
468x60.lt |