Jūs nesate prisijungę.
Sveiki, pastebėjau kad www.streetracersdal.ucoz.com kūrėjas redbull jau nebelošia streetracers taigi pamaniau galėčiau aš sukurti pagalbos puslapį su PHP-Fusion sistema bet man reikės pagalbos, kas galėtų padėti surinkti visų dalių ir mašinų su informacija foto. Ir dar noriu paklaust kurią versiją PHP-Fusion patartumėte 6 ar 7. Laukiu jūsų nuomonių
Neprisijungęs
Zmogau prajuokinai Tu nori kurti projekta, bet prasai kad visi uz tave viska surinktu. Abejoju ar kas sutiks prie taves prisjungti
Tavo norui numalsynti pasakysiu jog turiu visas foto surinktas, bet tik reikia jas sukarpyti kad viskas tvarkingai atrodytu ir tada bus galima deti i saita. Taip kad gali nesistenkti Jau as baigineju
Pries pat rugseji jau turetu gyvuoti
Neprisijungęs
O jeigu tu baigi sukart ta projektą tai gerai
Neprisijungęs
Beje manau, kad musu didziai gerbiamam RedSquare reikes pinigines pagalbos. Del sito reikia pagalvoti is tiesu, bet jis vienas is savo pinigines tikrai negales iglai laikyti tos svetaines.. Bent jau mano pasiulymas butu susimesti kazkiek lituku ir paaukoti siam projektui.. As tikrai paaukosiu. O jus?
Neprisijungęs
Ne
Neprisijungęs
is taves , dragi, kito atsakymo ir nesitikejau...
Neprisijungęs
paaukosiu lita jei bus geras puslapis
Neprisijungęs
Marciuzzz rašė:
is taves , dragi, kito atsakymo ir nesitikejau...
Kodel jau taip nesitikejai ka ateiti matai?
Neprisijungęs
Varyk i Ekstrasensu musi
Neprisijungęs
Jo varyk
Neprisijungęs
jai neturit ka parasyt tai geriau nieko nerasykit tersiat tema bereikalo, kevalai
Neprisijungęs
Stabas tylek
Neprisijungęs
taip ir buna kai nera forumo moderatoriu visi raso kas ka nori parasinetumet taip normalem forume iskart ismestu
Neprisijungęs
kai sukursi puslapi butinai parasyk jo adresa
Neprisijungęs
gali greiciau ner ten kas sukurt s per 1 diena galeciau su viskuo sukurt
Neprisijungęs
dumti rašė:
gali greiciau ner ten kas sukurt s per 1 diena galeciau su viskuo sukurt
sukurk paziuresiu kaip atrodys
tu per viena diena nei daliu nesurinktum
Neprisijungęs
Dalis fotkink is senesnio puslapio (cia h2o jai jis isvis ruosias kurt kazka)
Paskutinis taisė eXeTiZ (2009-08-31 09:07:14)
Neprisijungęs
Aš tai nesiruošiu tada nes jei jau yra kas kuria...
Neprisijungęs
TAi kada pagaliau jis bus, jau atsubodo laukt!!!!!
Neprisijungęs
tai kad cia smegenu pudrinimas
jauciu kad jo nieks nekuria
Neprisijungęs
RedSquare rašė:
Zmogau prajuokinai
Tu nori kurti projekta, bet prasai kad visi uz tave viska surinktu. Abejoju ar kas sutiks prie taves prisjungti
![]()
Tavo norui numalsynti pasakysiu jog turiu visas foto surinktas, bet tik reikia jas sukarpyti kad viskas tvarkingai atrodytu ir tada bus galima deti i saita. Taip kad gali nesistenktiJau as baigineju
Pries pat rugseji jau turetu gyvuoti
2009-08-21 buvo parasyta kad pries rugseju jau bus, jau rugsejis bet kaip ner taip ir ner!!!!!!
Neprisijungęs